Hamarosan indul az ArtBalaton.hu, a balatoni művészek adatbázisa!

Évtizedes hiányt pótol az ArtBalaton.hu létrehozása, hiszen eddig nem létezett olyan adatbázis, amely tartalmazta volna a Balaton körül élő és alkotó művészeket.
A májusban induló www.artbalaton.hu nem csak a balatoni művészek első online adatbázisa lesz, hanem művészettel, művészekkel, művészeti eseményekkel foglalkozó hírportálként is működik majd.
Az ArtBalaton kifejezett célja, hogy a művészek, alkotók „elérhetővé tételével” összekösse a Balatonra látogató turistákat az itt élő, alkotó művészekkel.
Az ArtBalaton olyan összművészeti programok, rendezvények, közösségi megmozdulások szervezését is tervezi, melyek ráirányítják a figyelmet a művészet fontosságára, nevelő és közösségteremtő szerepére.
Az ArtBalaton.hu adatbázisába kerülés a művészek számára ingyenes. Az adatbázisba kerüléshez az szükséges, hogy a művészek jelezzék szándékukat az artbalaton@gmail.com e-mailcímen.
Már jelenleg is működik az ArtBalaton Facebook oldala (www.facebook.com/artbalatongaleria), ahol további információk és bemutatkozók találhatóak.