Ramassetter Vince Testnevelési Általános Iskola hírei

A Tapolcai „Kazinczy napok” program keretén belül közel 60 diák megy versenyezni, a sümegi általános iskolából. A diákok matematika, angol, német és kémia tantárgyakból mérik össze a tudásukat.
A héten ” Nyitott kapu” elnevezésű rendezvény zajlik az iskolában.  Az érdeklődő szülők a kijelölt órákra bemehettek, és megfigyelhették hogyan zajlik a tanítás egy-egy órán.
Április 3-án a sümegi kézilabdázó gyerekek Sümeg Város Önkormányzata támogatásával, Veszprémben megtekintették a Telekom Veszprém- Gyöngyös kézilabda meccset. 53 gyermek és kísérő vett részt a jó hangulatú mérkőzésen.
Tehetséges diákjaink szerdán a Megyei Alapműveleti Matematika versenyen, csütörtökön pedig Balatonfüreden informatika versenyen vesznek részt.
Szintén csütörtökön a Szülők iskolája 2. előadása lesz, mely a Hatékony kommunikációról szól Somogyi Erika előadásában. Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a rendezőség.
A Költészet napja alkalmából, Kisfaludy Sándor Művelődési Központban a „Kávészünet” együttes koncertje lesz, melyen a 7. és a 8. évfolyamos diákok is részt vesznek.
Szombaton a 4. korcsoportos lány röplabda csapat, Veszprémben a Megyei Döntőn vesz részt. Ugyan aznap a Szülői szervezet Iskolaszépítő akciójára is sor kerül, ahová minden dolgos kéz jól jön. Aki tud és szeretne segíteni az iskola szépítésében, azt szívesen látja a Szülői szervezet.
Vasárnap Ajkán , a Nagy Lajos Versmondó Találkozón szintén megjelennek a diákjaink.