Kovakő Élmény- és Kalandtáborok Sümegen (2018)

 

2018. júl. 1-7.: Kőkorszaki Kalandtábor
2018. júl. 1-7.: Kézműves tábor
2018. júl. 8.-14.: Kőkorszaki Kalandtábor
2018. júl. 8.-14.: Angol nyelvi tábor
2018. júl. 15.-21.: Kőkorszaki Kalandtábor
2018. júl. 15.-21.: Kézműves tábor
2018. júl. 22.-28.: Kőkorszaki Kalandtábor
2018. júl. 22.-28.: Angol nyelvi tábor

Az egy hetes tematikus tábor ára teljes ellátással: 60.000.- Ft/fő

A tábor helyszíne: Sümegen a város szélén, kilátással a várra, gyönyörű  környezetben, az Ősember bánya mellett található a Kovakő Camp-ben.

A gyermekek négy fős faházakban kerülnek elhelyezésre.

Az étkezés a tábor területén, a tábor étkezdéjében zajlik. (Napi háromszori meleg étkezést biztosítunk, plusz tízórait és uzsonnát.)

A Kovakő Élmény- és Kalandtábor, várja minden kalandra éhes gyermek jelentkezését!

Nagyszerű kalandokat, felejthetetlen élményeket kínálunk minden kalandvágyó gyermeknek!

Táborunkban életre kel a régi táborok szelleme!

Minden nap zenés ébresztővel, majd reggeli tornával kezdődik. Reggeli után tisztasági körlet szemle, majd kezdődnek a kalandok! Az ebédet csendes pihenő követi, majd folytatódnak a programok. A vacsora után esti program, tábortűz, majd zenés takarodó zárja a napot!

A nap folyamán a tábor tematikájának megfelelően kialakított színes programok, kézműves foglalkozások, túrák, kirándulások, kőkorszaki kalandok várnak az itt táborozókra!

kalandtáborban a gyerekek visszarepülnek az időben! Megismerkedhetnek a terményszövéssel, kőfestéssel, vesszőfonással. A programok során agyagozhatnak, készíthetnek barlangrajzokat, kőoltárt, de kipróbálhatják többek között  a tűzcsiholást, kövön sütést is! Ezeken kívül még számos kaland, színes program, túra, kirándulás várja az itt táborozókat!

kézműves táborban számos kézműves technikával (pl. decoupage, gyöngyfűzés, agyagozás, nemezelés…) ismerkedhetnek meg a gyerekek, ill. még sok színes program, túra, kirándulás várja az itt táborozókat!

nyelvi táborokban játékos formában, változatos módszerekkel, könnyedén mélyítik el, szélesítik angol nyelvi ismereteiket a tapasztalt nyelvtanárok  segítségével, jó társaságban, fantasztikus szabadidős programokkal fűszerezve.

Jelentkezési határidő: 2018. február 28.

Jelentkezési lap letölthető innen.

 

Sümeg város határában, gyönyörű panorámával rendelkező szálláshelyet kínálunk. A múlt és jelen összekapcsolásával megismerhetik természeti értékeinket, felfedezhetik a környéket és zavartalanul pihenhetnek. Az országos kéktúra útvonalán fekvő táborhely a bakancsos turisták programjába is beilleszthető. Erdei iskolák helyszínéül szolgálhat és kiindulópontja lehet a környék nevezetességeinek megtekintésére.
Ehhez a környezethez méltó ajánlatainkat részletesebben megtalálják az alábbi linkekre kattintva:
1) Családi ünnepek a természet díszletei között
2) Túrázik az osztály
3) Esküvő a természet ölelésében