Zöldjárat

Az enHome az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport nagy hangsúlyt fektet arra, hogy felelős szerepet vállaljon a környezettudatos energiafelhasználás hazai népszerűsítésében, megújuló energiaforrásokra alapozott megoldásokat kínáljon. Céljuk, hogy ezeket a technológiákat minél szélesebb körben elérhetővé tegyék, és a környezettudatos energiafelhasználás mindennapjaink részévé váljon.

Ennek jegyében indították el enHome Zöldjárat programjukat, amely megújult külsővel és naprakész, izgalmas tartalmakkal várja a fenntartható fejlődés és környezetvédelem iránt érdeklődőket.
A környezettudatosság egyre fontosabb szerepet tölt be életünkben, ezért az enHome Zöldjárat program célja, hogy a felnövekvő generációkkal is megismertesse a megújuló energiaforrások hasznosításában rejlő lehetőségeket és azok jelentőségét a jövőnkre nézve.
Tóth Pál fizikus, a Zöldjárat képviselője az egész gimnázium előtt mutatott be olyan kísérleteket, melyek segítenek abban, hogy a fiatalok könnyebben megértsék mi is az a környezettudatosság és
mit tehetnek az energiafogyasztás csökkentésének érdekében.