Hétvégi mérleg: 1 győzelem, 1 vereség

ropiA Magyar Kupa első mérkőzését szombaton Pécsett játszotta le a két NBI-es csapat.

Az első szettben lendületesen kezdett a Veszprém megyei alakulat és magabiztosan nyert.
A második szettben is végig vezettek a sümegiek, így Mészáros Péter 3. etapban pályára küldhette a fiatalokat. 3:0-ás győzelem tudatában térhettek haza a játékosok. Ez a győzelem azért is fontos, mert a bajnokság következő fordulójában, Sümeg a Pécsett fogadja.
PTE-PEAC C-Doki – Sümegi RE 0:3 (–16, –22, –28)

Név: Kaposi Tamás, Dolgos Attila, Soós András, Iván Bence, Vladislav Kotin, Szabó Gergely, Hartinger Zoltán (liberó)
Csere: Nagy Péter, Dóber Kristóf, Illés Tamás, Sárközi Kálmán (liberó)

 

Vasárnap NBI-es bajnoki mérkőzést játszottak Dunaújvárosban.
A kiélezett, szoros küzdelemben a hazai csapat örülhetett a 3 pontnak.
Dunaferr SE – Sümegi RE 3:0 (18, 24, 24)
Kaposi Tamás SRE csapatkapitánya: Nagyon sűrű volt a program a hétvégén. Minden meccset nagyon jól kezdtünk, sajnos a döntő pillanatokban vasárnap már kevésbé tudtunk koncentrálni. Büszke vagyok csapattársaimra, akik munka és tanulás mellett vállalják a versenyeket. Sajnos nem tud Mindenki Sümegen élni, ezért hetente több száz kilométert utaznak, hogy az edzéseken és a bajnoki fordulókon ott lehessenek.

Szintén vasárnap volt Székesfehérváron az Országos Gyermek Bajnokság 1. fordulja, amelyre Kaposi Tamás készítette fel utánpótlásunkat. Bíztató, hogy a fiataljaink is mindhárom mérkőzésüket szett veszteség nélkül nyerték.

Névsor: Iván Gergő, Péter Benedek, Sümegi Norbert, Fekete Szabolcs, Miklósi-Sikes Zétény, Arany Marcell, Óhidi Richárd, Sebestyén Márton, Petres Ábel, Ludovics Ábel (liberó) Szabó Bálint (liberó) Kaposi Tamás, Kaposi Józsefné (edzők)
Dunakanyar- Sümeg 0:3 (14,9,3)
Székesfehérvár-Sümeg 0:3 (19,20,21)
Sümeg-Dág 3:0 (23,14,18)