Általános iskolai beszámoló

2016. április 8-án pénteken Városismereti Nap és Diákolimpiai Nap volt a Ramasetter Vince Testnevelési Általános Iskola felső tagozatos tanulói számára. Az alsós gyerekeknek, a szabadban lett megtartva a tanóra „Kinn az osztály”, melyet minden tanuló nagyon élvezett.

Április 9-én a Megyei Röplabda Bajnokságon az iskola leány csapata első helyezést ért el. Szép eredményükhöz ezúton is gratulálunk!

Tiszán innen Dunán túl Népdaléneklési versenyen is jól teljesítettek az iskola tanulói:

  • Kondor Kíra ( 5.b) ezüst ,
  • Kovács Nóra (8.b) ezüst,
  • Pintér Veronika (8.b) arany ,
  • Domonkos Kíra (5.) kiemelt arany minősítést ért el.

Az országos Szépíró Versenyen Süslecz Zsófia első helyesést ért el.

Április 11-15-ig megrendezésre kerül a hagyományos Ramassetter-napok. Ez alatt az egy hét alatt több kategóriában is indítanak versenyeket, nem csak a sümegi általános iskolás gyerekeknek, hanem a környéken lévő iskolák tanulóinak is. A megnyitó április 11-én 8 órakor volt az iskola épülete előtt. Kategóriák: Informatikai verseny, Matematika verseny, Német nyelvi verseny, Angol nyelvi verseny, Szavaló verseny és Környezetismereti verseny a 4. évfolyamnak. A verseny eredményhirdetése iskolánk könyvtárában lesz április 15-én.

A program, záró eseménye pedig a hagyományos Ramassetter bál melyet a nyolcadikosok nyitótáncával kezdünk, amire már hetek óta készülnek.