Ramassetter Vince Testnevelés Tagozatos Általános Iskolában hírei

A héten Ramassetter napok zajlanak a Ramassetter Vince Testnevelés Tagozatos Általános Iskolában.
Az általános iskolai diákok a hétfőn a Pannon Várszínház előadásában (Veszprém) megtekintették a  Pál utcai fiúk színdarabot.
A hatodikos diákok bemutató óra keretén belül a Határtalanul pályázattal ismerkedhettek meg. E pályázat keretén belül lehet Erdélybe utazni.
Kedden, matematika versenyen illetve angol és német versenyen vehetnek részt a 7. és 8. osztályos tanulóink.
Szintén ezen a napon 1-2-4. korcsoportos foci döntőre mennek a gyerekek Tapolcára, ahol a Megyei Diák Olimpia döntőjén mérettetik meg magukat. Szurkolunk értük!
Szerdán szintén a Ramassetter napokon belül az 5-6.évfolyamnak az informatika versenye.
Csütörtökön környezetismeret csoportos verseny lesz a 4. évfolyamnak.
A szülők iskolájának 3. foglalkozása lesz az iskola könyvtárában címe: A személyiség fejlődés fontos állomásai, avagy mire figyeljünk a gyereknél. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
Pénteken lesz a városismereti verseny. Az 5. évfolyam a Mogyorós dombon, 6. évfolyam a várban, 7.évfolyam a temető, váristálló, és a múzeum helyszínein old meg különböző feladatokat.
A testvérvárosi futás is ezen a napon lesz, melyen a sümegi és a tapolcai diákok csapatokban vehetnek részt. Váltó futásban fognak versenyezni. Külön díjazzák a középiskolai és általános iskolai csapatokat.  Szurkolunk a sümegi gyerekekért!
A Ramassetter napok díjkiosztója 16 órakor lesz, majd 17 órakor kezdődik a tavaszi bál a Ramassetter napok záró rendezvénye. A bálon a 8-os diákok fognak táncolni.