Letette az esküt az új képviselő

A város képviselő-testületének új tagja Meszlényi Dezső Márk, aki a Fidesz-KDNP színeiben indult a 2014-es önkormányzati választáson.

Akkor, a következőképpen mutatta be magát:

„15 éve élek Sümegen, ekkor ismertem meg feleségem, aki miatt elhagytam szülővárosom és ezt a szépségekben gazdag barokk kisvárost választottam otthonomnak. Két gyermekem van, a kisebbik óvodába jár, míg a nagyobbik idén kezdi meg 3. osztályt a helyi általános iskolában.

Két diplomával rendelkezem, pálya és munkavállalási tanácsadó (SZIE-Gödöllő) illetve addiktológia konzulens (SOTE-EFK, Budapest).

Jelenleg – már több mint másfél éve – Zalaegerszegen dolgozom, mint a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (NRSZH) Zala megyei szakmai vezetője. Többeknek a sümegi munkaügyi kirendeltségről lehetek ismerős. Akik megismertek tudják, hogy irodám ajtaja mindenki előtt nyitva volt nemtől, kortól nemzetiségi hovatartozástól függetlenül. Amiben tudtam az előírt feladataimon túl is segítettem mindenkinek.

Képviselőként szakmai tudásommal, kapcsolataimmal szeretném a sümegi családok szociális, munkaügyi és ifjúsági érdekeit képviselni. Ezen érdekek anyagi forrását csak a jelenlegi kormányzat és polgári összefogás segítségével tudjuk megvalósítani. Megválasztásom esetén ajtóm ugyan úgy nyitva áll majd mindenki előtt, mint annak idején.”